Events

LBMA Amsterdam – SoLoMo City Marketing

Location: Veenendaal, NL
Venue: Veenedaal City Hall

Het effect van sociale media, location-based diensten en smartphones op citymarketing is een relatief nieuw fenomeen. De bezoeker van vandaag zoekt informatie op een andere wijze dan vroeger. De manieren waarop u hier als citymarketeer of regiomarketeer op in kunt spelen worden in de eerste regiobijeenkomst na de Dag van de Citymarketing besproken op 6 maart 2013.Het effect van sociale media, location-based diensten en smartphones op citymarketing is een relatief nieuw fenomeen. De bezoeker van vandaag zoekt informatie op een andere wijze dan vroeger. De manieren waarop u hier als citymarketeer of regiomarketeer op in kunt spelen worden in de eerste regiobijeenkomst na de Dag van de Citymarketing besproken op 6 maart 2013.

De bezoeker van vandaag zoekt informatie op een andere wijze dan vroeger. Dit is een treffende regel in de aanvangstekst van een van de lezingen in het te organiseren seminar rondom de invloeden van SoLoMo. SoLoMo is de vaak gehanteerde afkorting voor alles wat met sociale media, location based services en mobiele apps te maken heeft. Een begrip dat in stijgende mate relevant is in citymarketing.

Pieter Joost Verhoef (LMBA – Location based Marketing Association Nederland www.thelbma.com/), Jeroen Beelen (Citymarketing expert, www.jeroenbeelen.nl), Rob Weiss (Directeur Ik-Onderneem.nl en initiatiefnemer HetNieuweWinkelen), Wouter Gijsbertsen (Location Based Marketing expert), Directeur Cliptoo, www.cliptoo.nl en initiatiefnemer Local-hats.nl) belichten dit thema vanuit hun ervaring en expertise.

Roeland Tameling (Citymarketing Veenendaal) en Martin Boisen (directeur City Result) geven daarnaast korte, persoonlijke beschouwingen over wat zij vanuit hun respectievelijke rollen meemaken in relatie tot SoLoMo en citymarketing. Een goed gevuld programma met de nodige variatie:

Programma:

12.30 – 13.00 Inloop

13.00 – 13.10 Welkom door wethouder Marco Verloop

13.10 – 13.20 De citymarketeer en SoLoMo, Roeland Tameling

13.20 – 13.50 Hoe je het Nieuwe Winkelen kunt betrekken in Citymarketing, Rob Weiss

13.50 – 14.00 De adviseur en SoLoMo, Martin Boisen

14.00 – 14.30 Destinatiemarketing, nieuwe stijl, Jeroen Beelen

14.30 – 15.00 Pauze

15.00 – 15.30 De SoLoMo Trends, Tools & Tips die van belang zijn voor citymarketing, Wouter Gijsbertsen

15.30 – 16.00 Hoe pas je Social Local Media toe? Pieter Joost Verhoef

16.00 – 16.30 Panel met mogelijkheid tot het stellen van vragen uit de zaal

16.30 – 17.30 Borrel

Het Nieuwe Winkelen is een praktisch voorbeeld van SoLoMo die goed past bij Veenendaal. Ervaar zelf hoe dit in zijn werking gaat door deel te nemen aan het ochtendprogramma. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone met internet-toegang. In de binnenstad van Veenendaal is gratis WIFI beschikbaar. Het ochtendprogramma bestaat uit een anderhalf uur durende speurtocht door de binnenstad van Veenendaal. De begintijd voor het ochtendprogramma is 10.00u bij Stadhuis Veenendaal.

Bent u citymarketeer, regiomarketeer, ambtenaar of op een andere manier betrokken bij SoLoMo, of wilt u weten wat de nog niet toegepaste mogelijkheden voor uw organisatie zijn, laat u dan inspireren tijdens deze regiobijeenkomst.

De kosten voor deelname aan deze regiobijeenkomst zijn €49,- ex. BTW.

Aanmelden voor de regiobijeenkomst kan hier.

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION AND TO REGISTER

Back to Events